Back to All Events

HER Open Air w/ L4U, TWIENA, NMSS & HER


  • Bootstraat 9 Bootstraat Hasselt, Vlaams Gewest, 3500 Belgium (map)

π—žπ—Ÿπ—”π—”π—₯ 𝗒𝗠 π—§π—˜ 𝗭π—ͺπ—˜π—§π—˜π—‘ π— π—˜π—§ HER?

Op 09/08 keert HER Collective terug met een onvergetelijke openlucht evenement aan Bootstraat 9, Hasselt.

We brengen de hitte met een nacht vol keiharde beats en genre-vloeiende ritmes. Bereid je voor op een explosieve mix van breaks, ghetto kicks en zwoele Latin vibesβ€”allemaal gegarandeerd om je heupen te laten schudden en je geest te laten zweven.

π—Ÿπ—œπ—‘π—˜-𝗨𝗣 β˜† L4U β˜† TWIENA β˜† NMSS β˜† HER

π—§π—œπ—–π—žπ—˜π—§π—¦ β™‘ Vroege vogel €10 + service β™‘ Regulier €12 + service

π—Ÿπ—’π—–π—”π—§π—œπ—˜ Doe mee bij De Koer, Bootstraat 9, Hasselt, waar we onze openluchtmaagdelijkheid verliezen! Deze ruimte, aangeboden door De Serre Hasselt, zal worden omgetoverd tot een levendige hub voor ons evenement.

π—˜π—§π—˜π—‘ & 𝗗π—₯π—œπ—‘π—žπ—˜π—‘ Om je de hele nacht van brandstof te voorzien, hebben we Lomi’s Food Corner met heerlijke hapjes. Bovendien zal Bottlo aanwezig zijn met een selectie van door vrouwen gemaakte natuurlijke wijnen. Geen reserveringen nodigβ€”loop gewoon langs en geniet!

π—•π—˜π—Ÿπ—˜π—œπ—— HER Collective draait om het creΓ«ren van een ruimte die veilig, levendig en vol respect voor iedereen is. Discriminatie of negativiteit? Niet bij ons! We zijn hier om ervoor te zorgen dat iedereen zich welkom, veilig en vrij voelt om zichzelf te uiten. Als je steun nodig hebt of iets vreemds opmerkt, staan we voor je klaar. Laten we deze openluchtavond een viering maken van wie we zijn, in al onze prachtige diversiteit.

Door ons evenement bij te wonen, stem je ermee in dit beleid na te leven en bij te dragen aan het maken van HER Open Air tot een veilige, plezierige en positieve ervaring. πŸ’–πŸŒˆ

HER Open Air wordt ondersteund door de stad Hasselt.

Tickets vind je via deze link : https://shop.eventix.io/832fa694-7cc8-4867-9839-c27916c6a363/tickets?shop_code=ynm7aqxf&original_referer=https%3A%2F%2Flinktr.ee%2F

Later Event: August 10
De Koer met Donnie & Nicci